Förra veckan diskuterade vi livsmedelshygien, lokaler, ekonomiskt stöd och nu bakar vi för fullt; surdeg, örtkex, knäckebröd, grissini, fruktbröd. Och smakar och smakar och diskuterar och byter erfarenheter i massor. Detta är det bästa jag gjort på mycket länge! Tack Eldrimner!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
3 kommentarer:
Hej, Tack för denna vecka, kul att få ha inspirerade mat hantverkare som er på kurs.
Kul snygg blogg, lycka till med bakningen. Behövs bättre bröd i sverige. Bosse Thuresson kock och bagare på JILU I Ås
Hej Anna, kul att du också bloggar. Det hade jag missat. Spännande med kursen. Lycka till och vi hörs, Viktoria
Bosse: Tusen tack för allt denna vecka! Den ska jag sent glömma!Lycka till med Mathantverksgalan!
Viktoria: Vi ses säkert på lördagens Bondens Marknad! Hoppas du gör bra affärer! Jag ser fram emot ett besök i vävarstugan.
/Anna
Skicka en kommentar